Sandale albe cu platforma

433 300x225 Sandale albe cu platformaNu exista femeie careia sa nu-i placa sa poarte tocuri, sau care sa nu-si doreasca sa poata purta tocuri. Dar din cate stim e dificil pentru multe dintre noi sa poarte incaltari cu toc mai inalt. Aici intervin platformele, la care, desi tocul este inalt, ofera un plus de sustinere pentru talpa, astfel ca voi reusi sa port tocuri inalte in sfarsit. Asa ca de fericire mi-am cumparat sandale albe cu platforma, ca si asa vine sezonul cald si voi reusi sa le port pe unde imi v-a pofti mie sufletelul.

Sandalele albe cu platforma sunt foarte bune si pentru ziua magica a nuntii. In special daca evenimentul are loc vara (desi am vazut in multe cazuri mirese cu sandale iarna). Daca doriti sa va cumparati sandale albe cu platforma pentru nunta, aveti un ocean de optiuni, atat in magazinele fizice, cat si pe internet. Trebuie doar sa va hotarati ce model trebuie sa fie, ce se potriveste mai bine cu rochia sau cu personalitatea voastra si cea mai mare parte din treaba e gata.

In special pe timp de vara, sandalele sunt ideale pentru orice eveniment, confortul si libertatea care le ofera picioarelor nu se compara cu nimic in lume. Acum veti spune ca de fapt nu sunt nici ele prea comode, dar ce incaltare cu toc este 100% comoda? Facem un mic compromis pentru a arata superb, pentru a ne simti bine in sandalele albe cu platforma.431 300x225 Sandale albe cu platforma
Spre uimirea mea nici pretul acestor sandale nu a fost exagerat. Pe multe site-uri si in multe magazine vedeam preturi cam exagerate, iar eu decat sa nu-mi iau perechea dorita de sandale, mai bine mai astept putin, poate se ieftinesc sau poate vine o oferta sau le gasesc la reduceri. Cel putin pe internet poti gasi diferente de preturi pentru acelasi produs, de la un magazin la altul si de 70%. Asta e avantajul internetului, dar trebuie sa stii sa vanezi acele reduceri. Eu de exemplu am gasit aceste sandale albe cu platforma cu care tot ma laud la reducere de 30% si m-am bucurat nespus, nici nu am ezitat sa le comand; ca pe urma sa ma uit pe un alt site, unde exact acelasi model de sandale albe cu platforma erau la reducere de 60%. Deci se gasesc oferte bune pe internet, trebuie sa ai putina rabdare ca sa le poti gasi.
Inainte invidiam colegele si prietenele care purtau toc inalt, iar nu de curand mi-a spus o prietena cu aceeasi problema ca si a mea ca si-a cumparat o pereche de sandale cu tocul de 13 cm, sa innebunesc nu alta, cum a reusit sa mearga cu astfel de tocuri, cum de a avut curaj? Si am aflat ca de fapt erau sandale cu platforma de 3 cm si toc de 10 cm, ceea ce nu e de speriat.
La fel am procedat si eu cu sandalele albe cu platforma pe care le-am cumparat, astfel pot sa ma laud ca merg pe tocuri de 13 cm, dar nu stie nimeni secretul.
 Sandale albe cu platforma